The playground

More information here

Reddit – howyoudoin-Friends säsonger rankade: bäst till sämst

säsong 5 säsong 8 säsong 4 säsong 10 säsong 6 säsong 7 säsong 3 säsong 2 säsong 1 säsong 9 säsong fem är min favorit, eftersom den har de mest fantastiska episoderna och bästa komedi säsong åtta är min andra favorit med en ganska nära marginal. det har några fantastiska episoder, och jag älskade Rachels […]
  1. säsong 5
  2. säsong 8
  3. säsong 4
  4. säsong 10
  5. säsong 6
  6. säsong 7
  7. säsong 3
  8. säsong 2
  9. säsong 1
  10. säsong 9

säsong fem är min favorit, eftersom den har de mest fantastiska episoderna och bästa komedi

säsong åtta är min andra favorit med en ganska nära marginal. det har några fantastiska episoder, och jag älskade Rachels graviditetsbåge, videoband och röda tröja storylines, men jag älskade inte datumet Joey och Rachel hade säsong fyra, som s5, har några fantastiska episoder, och jag älskade bågen av chandler som blev kär i kathy. men som svagast är det svagare än säsong 5 och 8.

säsong tio är också bara något svagare än säsongen ovanför den. jag hatade joey och rachel tillsammans, men jag gillade veverything om säsongen efter att de bröt upp.

säsong sex är blandad. det har dessa fantastiska avsnitt, men också en av de värsta i hela showen.

säsong sju är full av storyliner som inte har åldrats bra, och början är ganska långsam, men den har en av de bästa mitten av showen. allvarligt, episoder 10-20 av s7 är alla fantastiska

säsong tre enligt min mening är lite överskattad. den har två eller tre fantastiska avsnitt, och det handlar om det. resten av episoderna är mest bra, men jag hatade varför Ross och Rachel bröt upp.

säsong två är en stor förbättring jämfört med Säsong ett, men den har två av de få dåliga episoderna i showen. det har ännu mindre fantastiska episoder än s3, men det är i stort sett okej. Också, Ross och Rachel under säsongen är mina parmål. Och jag älskade Joey-chandler-eddie-bågen.

säsong ett har inga riktigt bra avsnitt, men det är okej. det har ingen svag episod, och särskilt monica är på sin mest sympatisk i den här säsongen. det är en bra säsong, men inte lika stark som senare årstider.

säsong nio är ganska lik säsong ett. det är inte lika roligt som andra årstider, och det finns ingen enastående episod. Men bågen av Rachel lusting efter Joey är showens värsta båge. De sista episoderna skiljer det från säsong ett och gör det värst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.