The playground

More information here

Frugal Male Fashion: den ultimata budgetvänliga guiden

i budgetering•skuldfritt boende•spara MoneyDisclaimer: det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en provision (utan kostnad för dig) om du klickar igenom och gör ett köp. Läs vår affiliate disclosure för mer information.3shares dela Tweet Pin låt oss vara ärliga, sparsam manlig mode är lite av en oxymoron. Jag menar, när du […]

i budgetering•skuldfritt boende•spara MoneyDisclaimer: det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en provision (utan kostnad för dig) om du klickar igenom och gör ett köp. Läs vår affiliate disclosure för mer information.3shares

 • dela
 • Tweet
 • Pin
 • låt oss vara ärliga, sparsam manlig mode är lite av en oxymoron. Jag menar, när du vill klä dig bra för jobbet, men varje skjorta kostar upp till $90, Hur ska du hålla dig inom budgeten? Det är en svår uppgift, minst sagt.

  nu ska jag erkänna att jag inte är den typ av kille att spendera en lördag eftermiddag shopping för kläder. (Fråga bara min fru.) Faktum är att om jag ska spendera pengar på någonting, skulle jag hellre lägga det mot ett nytt verktyg för min träbearbetningsbutik. Men det finns definitivt tillfällen då min garderob behöver lite uppdatering. Och när dessa tider rullar runt, Vill jag inte betala genom näsan.

  Så, om du är en man som behöver några nya kläder, men inte vill bryta banken, är det här inlägget för dig. Det som följer är en budgetvänlig guide till sparsam manlig mode.

  Låt oss komma igång.

  Innehållsförteckning

  min # 1 hemlighet till sparsam manlig Mode

  som en sparsam man som lever på en mycket strikt budget, Jag älskar att få pengar tillbaka på inköp. Det känns som en liten bonus. Men om du följer den här bloggen alls vet du att jag inte använder kreditkort. Så, om jag bara använder ett betalkort, Hur får jag tillbaka pengar? Rakuten.

  Rakuten är en gratis cashback-app som du kan använda för att få cashback på online (och i vissa fall i butik) inköp. Det bästa är att mängden pengar du får tillbaka varierar beroende på butiken.

  så, medan vissa butiker kan erbjuda 1% cashback, andra kan erbjuda 10% tillbaka eller mer. Under semestern förra året såg jag att vissa butiker erbjuder så mycket som 12% kontant tillbaka. Med siffror som det, som verkligen behöver cashback du får från kreditkort?

  Om du verkligen vill upp din sparsamma manliga Mode spel, bör du gå Registrera dig för din gratis Rakuten konto just nu, och kom ihåg att kontrollera cashback när du går att göra ett köp på nätet.

  relaterat innehåll: flera sparkonton: hemligheten till budgetering?Vad Är Impulsutgifter? (Plus 10 Enkla Tips För Att Kontrollera Det) Vad Är Syftet Med En Budget? (Topp 10 Fördelar) Hitta Ekonomisk Tillfredsställelse: Hemligheten Att Bygga Rikedom50 Personliga Budgeteringstips För Att Förbättra Din Ekonomiär Sparsam En Förolämpning? Vad det egentligen innebär att vara sparsam

  sparsam manlig Mode: 15 budgetvänliga ställen att handla

  i de flesta fall, som kille, tenderar du förmodligen att tänka på funktion över form. Och som en sparsam man förvärras detta sätt att tänka för dig. Till exempel, som en sparsam man, kommer du inte bara fråga dig själv om du verkligen kommer att bära något dagligen. Du kommer också att fråga dig själv om att äga det verkligen är värt att offra besparingarna.

  ärligt talat, jag respekterar det! Stor Tid.

  men det kan göra shopping svårt (speciellt för din flickvän eller fru). Så, om du vill hitta nya kläder, men inte vill offra för mycket av din surt förvärvade lönecheck, här är några bra ställen att handla.

  TJ Maxx

  TJ Maxx toppar min sparsamma manliga modelista, eftersom de har massor av olika märken till enormt rabatterade priser. Faktum är att jag skulle satsa på att 60% av alla mina arbetskläder köptes på TJ Maxx.

  i många fall kan du hitta högkvalitativa skor, skjortor, byxor och rockar för ungefär hälften av priset du skulle hitta dem i en vanlig butik.

  Så, om du har en TJ Maxx i närheten, bör det vara den första butiken på din lista när du vill handla kläder.

  Amazon

  Jag känner mig nästan dum att lägga till detta i listan, eftersom majoriteten av er redan handlar efter kläder på Amazon. Men jag kunde inte lämna den utanför listan.

  om du vill köpa kläder på en budget bör du allvarligt överväga att shoppa på Amazon. Jag har hittat så många bra erbjudanden på kläder. Och det bästa är att du inte ens behöver gå fot i en butik.

  Plus, om du verkligen vill vara en sparsam shoppare kan du bara be om Amazon-presentkort när din födelsedag och jul rullar runt och använder pengarna för kläder.

  Walmart

  min fru och jag pratade faktiskt bara om Walmart häromdagen, och hur mycket mer fashionabla deras kläder har blivit.

  tidigare, om du ville handla kläder på Walmart, skulle du förmodligen hitta en massa kläder som var lite för baggy eller bara kände låg kvalitet. Ärligt talat fanns det tillfällen då de enda kläderna jag kunde hitta där var ungefär ett decennium bakom de nuvarande modetrenderna. Plus, en man kan bara äga så många par cover-alls!

  Nu skulle du dock bli förvånad över några av de fantastiska kläderna de har och till bottenpriser. Bara förra året köpte jag en söt vinterrock för endast $35, och de har verkligen ökat sitt spel när det gäller jeans och t-shirts.

  Target

  Target tenderar att kosta lite mer än Walmart, men deras kläder verkar hålla mig längre än någon annan plats jag handlar. Så det jämnar förmodligen ut i slutet.

  Plus, de erbjuder så många mördare försäljning att om du är tålmodig och tid din shopping korrekt, kan du praktiskt taget ersätta din nuvarande garderob utan att riskera din budget.

  Sierra Trading Post

  Sierra Trading Post är i samma familj som TJ Maxx, men deras kläder har definitivt en mer utomhus känsla. Så, om du rockar en utomhusman typ av stil (som jag), det här är ett bra alternativ för dig.

  sidoanteckning: Sierra Trading Post erbjuder vanligtvis ett ganska bra cashback-erbjudande på Rakuten. Vid skrivandet av detta erbjuder de 8% cashback.

  Old Navy

  Old Navy är en gammal klassiker när det gäller sparsam manlig mode. Enligt min erfarenhet deras kläder är mycket hög kvalitet, och deras priser är ganska svårt att slå. Plus, de kör en hel del försäljning under hela året, och de tenderar att komma med ganska stora rabatter.

  Så, om du vill hitta kvalitet kläder till bra priser, se till att kolla in Old Navy.

  Banana Republic

  Du kanske inte tänker på Banana Republic som ett bra ställe för sparsamma shoppare, men det verkar som varje gång jag är där inne, de kör en försäljning för 40% – 50% rabatt. Och ofta är det ovanpå redan markerade objekt.

  till exempel köpte min fru nyligen mig en tröja från Banana Republic för $18 som normalt säljer för $90. Och det är inte ens det bästa hon någonsin hittat där.

  Ebay

  Om du är villig att ta dig tid att söka, Ebay kan vara ett bra ställe för att hitta bra kläder till bra priser. Oroa dig inte, inte alla används. Men om du är villig att handla begagnade kläder kan du hitta några fantastiska saker.

  dessutom, om du letar efter tillbehör som: klockor, solglasögon eller hattar, bör Ebay vara på din lista över budgetvänliga ställen att handla.

  Nordstrom Rack

  Nordstrom Rack är mycket lik TJ Maxx. De erbjuder riktigt högkvalitativa saker till stora rabatter. När jag skriver den här artikeln bär jag faktiskt ett par $110 skor som min fru köpte mig på Nordstrom Rack för endast $ 40.

  H&M

  under lång tid trodde jag att H&m var en klädbutik för kvinnor. Det var tills min syster och svåger tog mig in där och visade mig deras mäns avdelning. Den var fylld med snygga kläder, men det som verkligen fick mig var priserna.

  jag var van vid att spendera över $75 för en knäppt skjorta, och med försäljningen som de körde köpte jag 5 för det priset. Dessutom var deras kläder inte lika baggy som de flesta herrklädaffärer, vilket innebar att kläderna passade mig lite bättre än de flesta ställen.

  Kohls

  Jag växte upp med att shoppa på Kohls, men när jag flyttade till vuxen ålder föll det av min radar. Jag är inte säker på varför, för de har några fantastiska Herrkläder där, och som du kanske redan vet är deras priser bra.

  American Eagle

  American Eagle är en av de få ställen jag kommer att köpa jeans. Jag är ganska lång och smal, vilket gör det svårt för mig att hitta jeans som passar. Men av någon anledning har jag aldrig haft problem med att hitta dem där. Jag har faktiskt ett par American Eagle jeans Just nu.

  Nu ska jag säga att deras priser kan vara lite höga. Så när jag vill handla där väntar jag bara tålmodigt på att de ska sälja. Ärligt talat tror jag inte att jag någonsin har köpt jeans på American Eagle som inte var till salu för minst 40% rabatt.

  Mäns Wearhouse

  Jag vet inte om dig, men att spendera $1000 på en kostym låter inte mycket sparsam för mig.

  Herrkläder är min favoritplats att köpa kostymer. Jag har personligen köpt tre kostymer från dem genom åren (varav en var min bröllopsdräkt) och jag har aldrig blivit besviken över kvaliteten eller tjänsten. Och priserna är bra.

  faktum är att för mitt bröllop köpte jag en helt anpassad kostym för mindre än $500. Nu måste jag bara se till att jag håller mig i tillräckligt bra form för att passa in i den.

  Overstock.com

  Overstock.com har ett brett utbud av snygga kläder, och som i stort sett allt de erbjuder på deras webbplats, de kommer till ett bra pris. De har också ganska urval av möbler, så om du funderar på att lägga till en liten stil till din lägenhet eller hem, kan du ta hand om allt på samma gång. Säger bara.

  Platon ’ s Closet

  Kom ihåg hur jag sa att jag nästan uteslutande köper jeans från American Eagle? Tja, i Platons garderob kan jag få samma jeans (lätt slitna) för ungefär en fjärdedel av kostnaden. Plato ’ s Closet är ett bra ställe att hitta några kvalitetsnamnsmärken till riktigt låga priser.

  men om du inte har en Platons garderob nära dig, kommer någon begagnad butik att göra.

  Frugal manlig Mode: Budgeteringstips

  Vid denna tidpunkt har vi diskuterat att använda Rakuten för att få pengar tillbaka på dina inköp, samt var du ska handla om du vill hitta budgetvänliga kläder. Men du ser, hela poängen med sparsam manlig mode är att se bra ut utan att förstöra din budget. Och när jag säger budget menar jag faktiskt en planerad och skriftlig budget; inte bara en teoretisk budget du har i ditt huvud.

  så, innan vi kallar det här inlägget avslutas, det finns några fler sparsamma manliga mode tips jag vill täcka i hopp om att du kommer att göra det mesta av dina pengar.

  planera framåt

  Jag bryr mig inte vad det är du handlar för – en bil, ett nytt husdjur, en ny jacka eller bara ett nytt paket med vita strumpor — en del av att vara sparsam, planerar dina inköp. Så innan du går ut och handlar efter en massa nya kläder, var noga med att få en budget och planera dina utgifter.

  Du borde veta exakt hur mycket pengar som kommer in på ditt bankkonto, exakt hur mycket dina levnadskostnader är och exakt hur mycket pengar du kan spendera medan du fortfarande lägger till dina besparingar och investeringar.

  kläder bör inte komma före nödsituationer, pensionering eller några långsiktiga ekonomiska mål. Så gör en plan för din ekonomi innan du planerar att köpa nya kläder.

  spara först

  jag pratar mycket om att spara på den här bloggen, men det är värt varje ord. Sparsamhet är bara meningsfullt om du arbetar för att uppnå viktigare ekonomiska mål. Om du bara lever sparsamt så att du kan maximera mängden saker du kan spendera hela din lönecheck på, är det ingen mening.
  så sätt spara först i din ekonomiska plan. Med andra ord, när du får en lönecheck, bör du avsätta pengar för besparingar innan du spenderar en krona. Då borde du leva sparsamt för att leva inom den återstående summan av pengar.

  Säg nej till skuld

  varje öre av skuld du är skyldig, subtraheras bara från ditt nettovärde. Så, du bör göra en samlad insats för att undvika skuld till varje pris. Den svåraste delen om allt detta, är att varuhus fresta dig med skuld vid varje tur.

  Jag menar, hur många gånger har du blivit erbjuden en stor rabatt på ditt köp om du bara öppnar ett kreditkort. Vet du varför? Eftersom de vet att om du öppnar ett kreditkort kommer du sannolikt att betala ränta på det under en mycket längre tid. Och det betyder mycket mer pengar för dem.

  kreditkort är den största ekonomiska fällan ute, och verkligen sparsamma shoppare kommer att säga nej till dem.

  ha tålamod

  tålamod är en av de svåraste sakerna att öva när det gäller shopping, men det är en stor del av hela ’sparsam’ livsstil.

  Om du kan hålla på att köpa kläder tills det finns en försäljning, och under tiden, tålmodigt spara dina pengar, kommer du att bli mycket bättre, ekonomiskt.

  Frugal Male Fashion: hitta de bästa erbjudandena

  Om du vill leva en sparsam livsstil måste du vana att hitta erbjudanden. Det innebär couponing, shopping i olika butiker, och dra nytta av specifika tider på året för att få det bästa erbjudandet. Så, för att avsluta den här sparsamma manliga modeguiden, vill jag dyka lite djupare för att hitta de bästa erbjudandena.

  använd kupongwebbplatser

  När jag vill spendera pengar på något letar jag alltid efter en kupong först. Och dessa dagar, det innebär att spendera cirka fem minuter online. Två av mina favoritplatser att hitta kuponger och erbjudanden är Savings.com och Coupons.com.

  Jag kan verkligen inte betona couponing tillräckligt. Allvarligt, spendera en extra fem minuter letar efter en affär på nätet har sparat mig så mycket som 50% på vissa inköp. Det är väl spenderad tid om du frågar mig.

  dra nytta av e-posterbjudanden

  om du kan ge din e-postadress till en butik och få 20% rabatt på ditt första köp, varför skulle du inte?

  Jag menar, det tar ungefär tre sekunder att avsluta prenumerationen på en e-postlista om du inte gillar vad de skickar dig. Plus, om det är en butik du ofta, du kan hamna få stora framtida rabatter.

  handla för lågsäsong kläder

  detta är ganska självförklarande, men om du vill hitta bra erbjudanden på kläder, handla dem under lågsäsong. Om du till exempel behöver ett nytt par badbyxor, planera och köp dem i November. Om du behöver en ny vinterjacka, dra nytta av den stora försäljningen av vinterkläder i maj och juni.

  om du vet att du kommer att behöva några nya säsongsbetonade kläder, köp inte dem under högsäsong. När efterfrågan är hög, så är priserna.

  Frugal manlig Mode: slutliga tankar

  Frugal manlig Mode tar arbete och planering. Men med några bra tips och tekniker är det mer än möjligt att se bra ut utan att krossa din budget.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.