The playground

More information here

allt om kvinnan bakom Erica Kane

” boken gav mig möjlighet att dela några av de fantastiska stunderna, att reflektera och njuta av,” sa hon. Nu när ”alla mina barn”, som hade filmats i Manhattan studios i 40 år, har flyttat till Glendale, Calif. – flytten förra året gjordes till stor del av ekonomiska skäl, sa hon — fru Lucci känner […]

” boken gav mig möjlighet att dela några av de fantastiska stunderna, att reflektera och njuta av,” sa hon.

Nu när ”alla mina barn”, som hade filmats i Manhattan studios i 40 år, har flyttat till Glendale, Calif. – flytten förra året gjordes till stor del av ekonomiska skäl, sa hon — fru Lucci känner sig särskilt knuten till sin hemstad, sa hon. pendling till södra Kalifornien för hennes nuvarande skjutschema på två veckor på en vecka,” Jag saknar New York”, sa hon. Även om hon och Mr. Huber har en lägenhet nära den nya uppsättningen, tillade hon, ” det här är mitt hem, och det är ett underbart hem.”att lämna det för långa sträckor är inte den enda koncessionen hon har gjort för att fortsätta spela Erica Kane. Lucci accepterade också en lönesänkning när hon undertecknade sitt senaste kontrakt, vilket hon säger är förnyat på ungefär ett år.

enligt Lucci, ”Oprah let it slip” om lönesänkningen när hon dök upp på Winfreys show i år. ”Hon frågade mig varför jag stannade, och jag fann mig själv säga att jag verkligen gillar vad jag gör,” hon sa. ”Men jag ville inte heller se många människor utan arbete — många riktigt bra människor-vilket var hur det presenterades för mig.”

Efter fyra decennier är hon inte mindre knuten till Erica Kanes roll än hon var när hon först accepterade delen.

”hon har varit en glädje från början, och hon är uppenbarligen en stor del av mitt liv,” sa Lucci. ”Jag blir aldrig trött på henne.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.